Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Organizacja pracy w hotelarstwie

Dostępność: Dostępne w dziale e-publikacje
Wysyłka w: Dostęp do pliku PDF po opłaceniu zamówienia
Cena: 8,00 zł 8.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

red. Grzegorz Wolak

Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników.
W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.

Pliki do pobrania:

Dane techniczne

Wydanie / kolejność w serii II poprawione i uzupełnione
Wydawca KSH i Proksenia
Miejsce i rok wydania Kraków 2006
Ilość stron 240
ISBN/ISSN 83-921418-9-X
Format B5
Oprawa miękka
Kolorystyka środka czarno-biała
Rodzaj druku offsetowy
Dostępna wersja cyfrowa tak

Opinie o publikacji (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl